Шофьор просна инвалид на земята, търсейки му сметка защо му

...
Шофьор просна инвалид на земята, търсейки му сметка защо му
Коментари Харесай

Простащина в Кърджали: Чиновник просна инвалид на земята, защото му пипнал колата

Шофьор просна неработоспособен на земята, търсейки му сметка за какво му е блъснал автомобила. Случката станала в централната част на Кърджали, а лидерът отнесе санкция за дейностите си, оповестява 24rodopi.com.

Пострадалият мъж пресичал на пешеходна пътека на кръстовище на бул. „ България “ в регионалния град, когато лидер на „ Субару “ направил ляв завой от булеварда в посока Дома на културата, отнемайки преимуществото на пешеходеца.

Последният бил засечен и допрян от колата, само че съумял да се отблъсне встрани като блъснал с ръка по транспортното средство. Шофьорът спрял и свалил стъклото, търсейки сметка от мъжа за удара по колата.

Започнал диалог на висок звук, влезнали в приложимост и хули. Тогава лидерът отворил внезапно вратата като блъснал пешеходеца, който паднал на пътя, изваждайки рамото си. Виждайки заплашителния тип на водача, мъжът изискал да го остави на мира тъй като е неработоспособен.

Водачът и пасажер в автомобила траяли пътя си, а потърпевшият потърсил помощ от своя другарка, която работила в магазин наоколо. Позвънили и на 112, а на място пристигнали екипи на полицията и Спешна помощ.

На две инстанции съдът в Кърджали наложи санкция в размер на 2000 лв. на водача, който е чиновник в държавна организация.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР