Шофьор помете паркирани 7 автомобила. Снимка на очевидец на щетите

...
Шофьор помете паркирани 7 автомобила. Снимка на очевидец на щетите
Коментари Харесай

Погром! Първи кадри от неописуемия екшън на ул. Луи Айер

Шофьор опустоши паркирани 7 автомобила. Снимка на свидетел на вредите бе оповестена във фейсбук групата " Забелязано в София " с подигравателен коментар " Снимката не може да покаже всичко. Място за прекъсване е търсил може би ". Според доста от коментиращите под фотографията водачът, нанесъл вредите, е карал беемве. 

Официално от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи:

Столичните криминалисти търсят крадци, направили обир в региона на ул. " Луи Айер ". В ранните часове на днешния ден е получен сигнал за случай на паркинг в региона на ул. " Луи Айер ", а минути по-късно - за осъществен обир и потърпевш мъж. На място незабавно били ориентирани полицейски екипи, които открили, че на паркинга са блъснати и повредени седем автомобила, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Според обясненията на мъжа, до момента в който чакал в колата приятелката си, забелязал приближаването на четирима непознати, потеглил внезапно, само че бил настигнат от тях, обичай и ограбен - отнети са му мобилният телефон и наличните пари. Той е тестван за съществуване на алкохол и опиати, резултатите са негативни. Заради нанесените материални вреди по паркираните коли по отношение на него е взето отношение по Закона за придвижване по пътищата. Във връзка с осъществения обир е формирано досъдебно произвеждане, работата по което продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР