Шофьор от столичния градски транспорт върна изгубено портмоне с над

...
Шофьор от столичния градски транспорт върна изгубено портмоне с над
Коментари Харесай

Шофьор от столичния градския транспорт върна портмоне с над 300 лева

Шофьор от столичния градски превоз върна изгубено портмоне с над 300 лв. в него, както и персонални документи, съобщава bTV Radio.

Марио Милчев, който ръководи рейс по линия 76, описа че случката се е разиграла на последната спирка в кв. „ Гоце Делчев “. „ Една жена се въртеше към втора врата. Аз станах да огледам рейса откъм гърба. Не й виждах ръката, тъй като беше зад облегалката – очевидно държеше там портмонето. Гледаше ме в очите, а аз я погледнах въпросително какво става. Тогава тя си подвигна ръката, в която държеше портмонето “, описа той.

След това водачът взима портфейла и го преглежда за визитки. Звъни на един от телефоните, които намира вътре и от другата страна спомагат за връзка със притежателя. Оказва се жена, която е слязла малко по-рано.

Марио Милчев задържа рейса на спирката към 5 минути, до момента в който чака дамата да пристигна и да вземе портмонето си.

Той споделя, че това не е първият случай, в който намира изгубена движимост и търси притежателя й. Откривал е персонални карти, шофьорски книжки и други По думите му в множеството случаи хората  изричат своята признателност за постъпката му. Той обаче намира случилото се за нещо обикновено и не схваща хората, които биха задържали нещо, което не е тяхно.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР