Шофьор от столичния градски транспорт върна изгубено портмоне с над

Шофьор от столичния градски транспорт върна изгубено портмоне с над ...

Доброто и сред градския транспорт! Шофьор върна изгубена вещ на пътник, вижте какво откри той!.


Шофьор от столичния градски транспорт върна изгубено портмоне с над 300 лева в него, както и лични документи. Пред bTV Марио Милчев, който управлява автобус по линия 76, обясни, че случката се е разиграла на последната спирка в кв. „Гоце Делчев“.

„Една жена се въртеше около втора врата. Аз станах да огледам автобуса отзад. Не й виждах ръката, защото беше зад облегалката – явно държеше там портмонето. Гледаше ме в очите, а аз я погледнах въпросително какво става. Тогава тя си вдигна ръката, в която държеше портмонето“, разказа той.

Шофьорът взел портфейла и го прегледал за визитки. Звъннал на един от телефоните и така стигнал до собственика. Оказва се жена, която е слязла малко по-рано.

Марио Милчев задържал автобуса на спирката около 5 минути, докато тя се върне.

Той споделя, че това не е първият случай, в който намира изгубена вещ и издирва собственика й. Откривал е лични карти, шофьорски книжки и др.

По думите му в повечето случаи хората  изказват своята благодарност за постъпката му. Той обаче намира случилото се за нещо нормално и не разбира хората, които биха задържали нещо, което не е тяхно.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }

Източник: 7dnisofia.bg