Шофьор на училищен автобус беше хванат зад волана с два

...
Шофьор на училищен автобус беше хванат зад волана с два
Коментари Харесай

Уволниха ​шофьора, превозвал пиян ученици във Вълчи дол

Шофьор на учебен рейс беше заловен зад кормилото с два промила алкохол в кръвта. Случаят е от в град Вълчи дол, Варненско. Преди да бъде спрян за рутинна инспекция, той е направил два курса с деца и учители.

Вижте повече в директното включване на Нивелина Няголова.

Вълчи Дол, Вълчидол

Пияният водач е арестуван във вторник малко след 14 часа, до момента в който превозвал учители, които преподават в околните до Вълчи дол села. Имало е и 3 деца. Сутринта той е имал и различен курс с възпитаници, които е закарал до общинското учебно заведение.

Направената от " Пътна полиция " инспекция е била рутинна.
Старши контрольор Драгомир Ганчев, " Пътен надзор " - Варна: След инспекция с дрегера открива централизация 1.99 промила и според законовите разпореждания на лидера е формиран акт. Същият е арестуван.
Община Вълчи дол разполага със 7 учебни рейса, които транспортират над 420 деца от 23 села. След като схванал за случая, кметът на Вълчи дол дисциплинарно е уволнил водача.
Димо Димов - началник на активност БКС в Община Вълчи дол: Питах го от самото начало, за какво, по какъв начин е станало, той ми сподели, че предния ден чествали рожден ден.
Задържаният има над 30-годишен стаж като водач и до момента не е имал нарушавания, обявиха от " Пътна полиция ".
Пепа Пенчева - зам. - кмет в Община Вълчи дол: Предпочитан за екскурзии, желан от деца от учители, постоянно мечтан водач за пътувания.
Всеки ден преди потегляне рейсовете минават механически обзор, а водачите - медицински. Защо не е открито, че лидерът е пийнал, занапред ще се обяснява.
 Задържаха водач на рейс, пренасящ деца, с 1.99 промила алкохол Задържаха водач на рейс, пренасящ деца, с 1.99 промила алкохол
Полицията във Вълчи дол задържа водач на рейс, пренасящ деца, с 1,99 промила алкохол. Това оповестиха от пресцентъра на ОДМВР – Варна.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР