Шофьор на товарен камион с българска регистрация превърнал кабината на

...
Шофьор на товарен камион с българска регистрация превърнал кабината на
Коментари Харесай

Заловиха ТИР с контрабандни цигари и ракия на Дунав мост 2 край Видин

Шофьор на товарен камион с българска регистрация трансформирал кабината на влекача в спонтанен склад за ракия и цигари в търговски количества, разкриха инспектори от Митница Лом при инспекция на излизащото от страната транспортно средство на 20 септември към 9 часа сутринта.
По документи камионът превозвал хладилна техника от България за Белгия. При инспекцията в шофьорската кабина митническите чиновници са разкрили голям брой стекове с пластмасови бутилки, носещи етикети на минерална вода. Намерени са и петлитрови кутии от вино. Установено е, че всички бутилки, както и кутиите от вино, са цялостни с ракия, за която лидерът нямал документи за генезис и заплатен данък. Общото количество е 110 литра. Проби от алкохолния артикул са изпратени за лабораторен разбор.
Освен ракията под леглото в шофьорската кабина митническите чиновници намерили 450 кутии цигари с българска акцизен бандерол. Водачът се опитвал да изнесе тютюневи произведения в търговски количества без изискуемият по закон банален придружителен документ.
Акцизните артикули са арестувани в склад на Митница Лом, а против водача на камиона е формирано административнонаказателно произвеждане.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР