Шофьор на руски олигарх се срина и почина в центъра

...
Шофьор на руски олигарх се срина и почина в центъра
Коментари Харесай

Шофьор на руски олигарх се строполи и умря в центъра на Лондон, полицията заподозря отравяне като при Скрипал и отцепи района

Шофьор на съветски олигарх се срина и умря в центъра на Лондон, оповестява " Дейли мейл ". Случилото се хвърли в суматоха десетки поданици на британската столица поради съмненията, че се касае за отравяне, а някои медии даже намекнаха дали не се повтаря същото, като с татко и щерка Скрипал.



Мъжът, който умира, рухва на ъгъла на улиците " Албермар Стейт " и " Довър ", наоколо до " Бонд стрийт ". Очевидци викат полиция и коли за спешна помощ, които идват за минути и незабавно отделят региона. Над него е видян и хеликоптер.



Дошлите на място парамедици пробват да свестят мъжа, само че на вятъра и най-после той умира.
Според други медии водачът е бил в фаворизиран клуб за определени, когато му е прилошало, излязъл е на улицата, където е примрял и лекарите са го свестявали там.



Заради многото полиция и коли за спешна помощ случаят провокира суматоха и всевъзможни тълкования. Все още няма никаква публична информация, нито пък е ясно за кой тъкмо съветски олигарх, който живее в Лондон, става въпрос.

Превод: БЛИЦ

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР