Шофьор на претъпкан пътнически бус се опитал да подкупи пътни

...
Шофьор на претъпкан пътнически бус се опитал да подкупи пътни
Коментари Харесай

Шофьор на претъпкан бус “вежливо” подхвърлил 30 лева подкуп на пътни полицаи

Шофьор на препълнен пътнически бус се опитал да подкупи пътни служители на реда, с цел да не му сформират акт за нарушаването, оповестиха от ОД на Министерство на вътрешните работи в Сливен. Микробусът бил спрян за инспекция на 22 април в Сливен. Установило се е, че в структурата на транспортното средство има промени, поставена е спомагателна седалка, с цел да може да се натоварят повече от позволения брой пасажери.

52-годишният лидер от Първомай бил “много уважителен”, както отбелязал самият той, и извадил 30 лв., с цел да се почерпели “момчетата” от Министерство на вътрешните работи за негово и за здравето на пътуващите, както и да си затворят очите за грубото тъпчене на закона. Служителите на реда реагирали стремително. Съставили му акта. И му обяснили, че даването на рушвет на органите на реда във връзка осъществяването на служебните им отговорности е закононарушение, за което се търси наказателна отговорност.

Тогава водачът декларирал, че му е става неприятно. И дори ще припадне. Завайкали се и пътуващите, които, както се оказало, били от известна религиозна фракция, до наскоро неразрешена в страната ни. Накрая лидерът бил отведен в полицейския арест за 24 часа. Срещу него е формирано бързо досъдебно произвеждане.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР