Шофьор на лек автомобил намери оригинален начин да прекара кон

...
Шофьор на лек автомобил намери оригинален начин да прекара кон
Коментари Харесай

Пернишка простотия! Това, което направи този шофьор вдигна кръвното на много природозащитници

Шофьор на лек автомобил откри автентичен метод да прекара кон – като го върже за колата. Случайни пасажери забелязали атракцията в Перник и незабавно я снимали. Снимката на Радой и Илиана Радкови обикаля Facebook и буди шок и смях, оповестява Zapernik.com.

Перничани разясняват с възприятие за комизъм, че това е 100 и един коня. Други смятат, че е тотална дивотия да вържеш кон за кола и че водача е за затвор. Трети пък пазят индивида, чиито автомобил е със софийска регистрация, че може да не е намерил различен метод да прекара животното.

Каквото и да е, това си е атракция по пернишките улици.



Междувременно този дребен гражданин на Прослав измисли остроумен метод да избегне общинските паяци, които напоследък започнаха интензивно да репатрират каруци, движещи се по пловдивските булеварди, написа Trafficnews.bg. Малчуганът непосредствено възседнал коня, очевидно уверен, че животното няма по какъв начин да го вдигне паяка. И гледката замязяла на Дивия запад.

Въпреки ограниченията на Общинската администрация против каруците, които съставляват все по-голяма заплаха в засиления трафик, към момента се срещат такива по огромните пловдивски булеварди. Дано единствено образецът от Прослав да не последват и други фенове на конния спорт, тъй като тогава ще стане още по-страшно.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР