Шофьор гледал порноклип на телефона си, докато управлявал камион, когато

...
Шофьор гледал порноклип на телефона си, докато управлявал камион, когато
Коментари Харесай

Порно клип уби мъж

Шофьор гледал порноклип на телефона си, до момента в който управлявал камион, когато се удря в пикап в Роджърс, Минесота. Ремаркето се откъсва, нанася гибелен удар на изравен наоколо строителен служащ, заяви Fox5. Според обвиняването на 2 октомври 2018 година Тейт Райън Доом управлявал камион в строителна зона на автомагистралата 94, когато удря камион и ремарке.

Ударът изважда камиона и ремаркето от надзор и се удрят в паркирана кола. След това ремаркето се отдели от камиона и се стоварва върху чиновник на инженерния екип. Жертвата попада под останките на ремаркето и получава съществени пострадвания по главата и торса, заради което умира на мястото на случая, съобщи БГНЕС. Друг служащ е бил ранен.

След злополуката пред служители на реда Дуум споделил, че е карал с 50 благи в час, което е в сходство с рестриктивните мерки на региона, и не е употребил телефона си по време на случая. Само че по-късно служителите на реда разкрили, че към 30 минути преди конфликта водачът качил на телефона си 14 клипа от прочут порносайт. Всъщност злополуката става две минути, откакто водачът си пуснал един от клиповете. Actualno.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР