Школата по изкуства за талантливи деца и младежи в неравностойно

...
Школата по изкуства за талантливи деца и младежи в неравностойно
Коментари Харесай

Школата за изкуства Дедал с номинация за доброволческа организация

Школата по изкуства за надарени деца и младежи в неравностойно състояние " Дедал “ е номинирана за доброволческа организация на 2021 година. Инициативата е на Министерството на младежта и спорта, оповестяват от пресслужбата на Апелативен съд-Варна.

Можете да подкрепите изключителния сътрудник на Варненския апелативен съд в лицето на " Дедал ", като попълните анкетата на уредниците: https://forms.gle/gmLUcVFKMmUiyTXi8

Гласуването е допустимо единствено до 1 декември!

За шеста поредна година дирекция " Младежки политики " провежда акцията под надпис " Мисията доброволец – (не)възможна ". Тя е ориентирана към изявени млади доброволци - персони и организации от цялата страна. Категориите са за организация, задача и доброволец.

Всички номинации са оповестени на Facebook страницата на Националната осведомителна система за младежка: https://www.facebook.com/bgyouthinfo/

Целта на самодейността е да разпространява младежи и организации, с принос към положителни дела, които с образеца си да окуражат своите връстници в духа на работата в интерес на другите.

Както знаете, преди броени дни надарените художници на " Дедал " подредиха 11-та подред галерия в арт-салона на Апелативен съд – Варна. Тя е с благотворителен темперамент и има за цел да подкрепи активността на младите актьори.

Можете да ги подкрепите с превод по банковата сметка на сдружението или посредством платформата Global Giving:

https://www.globalgiving.org/…/help-children-in-varna…/…

Сдружение ШИДМНП Дедал

BG78UNCR70001519764111

УНИКРЕДИТ БУЛБАНК АД

Още за историята, достиженията и задачата на Дедал - тук:

https://www.facebook.com/dedal.school
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР