Школата на волейболен клуб Казанлък подновява официално тренировъчна дейност. След

...
Школата на волейболен клуб Казанлък подновява официално тренировъчна дейност. След
Коментари Харесай

Волейболната школа на Казанлък подновява тренировки

Школата на волейболен клуб Казанлък възобновява публично подготвителна активност. След близо два месеца и половина наложително прекъсване поради пандемията от ковид, волейболистките на " розите " започват занимания от началото на идната седмица.

Казанлък се слави с една от най-развитите детско-юношеска школи в женското направление, като огромна част от подрастващите са от други обитаеми места и в този момент още веднъж се завръщат. По тази причина в неделя (31 май) от клуба провеждат специфична родителска среща от 16,00 часа в зала " Багира ". Тя ще бъде освен за родителите на децата от школата, само че е и отворена за всички искащи да упражняват в Казанлък.

" Вратите на ВК Казанлък са отворени за нови попълнения. Всички деца и техните родители, които желаят да упражняват волейбол и станат част от ВК Казанлък, могат да заповядат в неделя. Ще има нещо като ден на отворени порти. Предлагаме едни от най-хубавите условия за развиване на подрастващите, като разполагаме със страхотна база. Затова всички са добре пристигнали и дано да се уверят сами ", разяснява изпълнителният шеф на ВК Казанлък Деко Григоров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР