Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански

...
Широкото ляво обединение около БСП се увеличи с нови граждански
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: Парламентарните избори са много по-важни от президентските

Широкото ляво обединяване към Българска социалистическа партия се усили с нови цивилен организации. Днес ръководителят на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова подписа съглашения с ОКЗНИ, Групово дело " Народна мощ ", Федерация на потребителите, КООСО, Съвет на европейската научна и културна общественост, НД " За обществено и гражданско общество ", Демократичен съюз на дамите и Групово дело " Памет и бъдеще ".

" Радвам се, че сме дружно, изключително в тези тествания и рецесии, в които има потребност от обединяване на съидейници към общи хрумвания. Българска социалистическа партия сме дирек на непоклатимост и предвидимост, към който се събират от ден на ден обединения. Бедността и обществените неравенства се усилват. Трябва да се погрижим в тези сложни месеци за обществено слабите, за възрастните, за младите фамилии. Лявото е в напредък в Европа, тъй като актуалните проблеми и множеството страдащи хора изискват леви решения, " съобщи Нинова.

" Парламентарните избори са доста по-важни от президентските. Само постоянно държавно управление ще преведе страната през рецесията. Служебното не може. Без нас в идващия парламент няма да може да се сформира държавно управление. Затова и отговорностите ни са още по-големи, " уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР