Шествие в защита на правата на жените се провежда в

...
Шествие в защита на правата на жените се провежда в
Коментари Харесай

Шествие за правата на жените се провежда в София

Шествие в отбрана на правата на дамите се организира в центъра на София, заяви bTV. То се провежда за пета поредна година от неправителствени организации, които се борят с дискриминирането. Шествието минава по централните софийски улици, през Народното събрание, Орлов мост, като крайната му точка е Министерство на правораздаването.
са провокирали Зонта клуб " Св. София " да предложи платформа с онлайн съвещания за действително пълноправие на дамите. " Жени, които работят на смени, за разлика от мъжете, не могат да употребяват нощни смени, заобикалят празничните дни и на финала заплащането им е друго от мъжете ", съобщи Росина Тодорова от Зонта клуб Св. " София ".
 Необичайно осъществяване на литийното шествие с чудотворната икона на Св. Богородица Необичайно осъществяване на литийното шествие с чудотворната икона на Св. Богородица
Вековната традиция за осъществяване на литийното шествие от Бачковския манастир към местността " Клувията " за първи път бе нарушена. Литият...
Към платформата се включват необятен кръг експерти, с цел да търсят решения на проблемите за дамите от 21-ви век. Равното заплащането на мъжете и дамите ще бъде обезпечено съгласно инструкция, която приготвя Европейската комисия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР