Шествие под мотото За защита на традиционното християнско семейство. Срещу

...
Шествие под мотото За защита на традиционното християнско семейство. Срещу
Коментари Харесай

Стотици шестваха в подкрепа на традиционното семейство

Шествие под мотото " За отбрана на обичайното християнско семейство. Срещу антисемейните закони и антидетските политики " мина в центъра на столицата в отговор на започващия по-късно Софий прайд. Сборният пункт бе НДК в 12 часа.

В шествието се включиха стотици с балони на цветовете на българското знаме, съгласно които няма нищо по-важно от отбраната на обичайното българско семейство.

Сред уредниците на събитието бяха " РОД ИНТЕРНЕШЪНЪЛ " и Вътрешна македонска революционна организация, а демонстрацията става ден след началото на предизборната акция.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

" И религията, и биологията са единомислещи - има два пола и фамилията е формирано от мъж, жена и техните деца. Всичко друго е отклоняване от нормите. Всичко друго е извращение ", съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация Ангел Джамбазки. Затова ние отхвърляме тази агитация, безапелационен беше той.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

" Морално разложени видове се пробват да ни кажат, че ненормалното е обикновено, означи Джамбазки пред стотиците участници в митинга пред НДК. Той разкри, че всеобщо интернационалните компании у нас карат своите чиновници да участват на гей парада през днешния ден, наименуван от Джамбазки " позорище ". Не се тормозете да се изразявате свободно, експанзията не идва от нас. Езикът на омразата не идва от нас ", обърна се към множеството Джамбазки.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Той напомни по какъв начин от Вътрешна македонска революционна организация се опълчиха на провеждането на първия гей церемониал още през 2009 година Беше ни обяснявано, че това е просто едно развлечение, желали да се разходят и да си развеят знаменцето, което откраднаха от децата. Върнете дъгата на децата, тя е тяхна, а не на вашите тревожни мозъци, прикани Джамбазки. И уточни, че години по-късно уредниците на прайда и съидейниците на ЛГБТ желаят към този момент да имат повече права и да трансформират законодателството. Какви права нямат? Имат всевъзможни права. Никой не им не разрешава да живеят, както желаят, само че да не ни го натрапват, съобщи евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

Джамбазки жигосах пропагандата в интерес на педофилията в македонския филм от филмовия гей фест, който споделя за другарството сред 9-годишно момче и възрастен гей мъж. Педофилията би трябвало да бъде наказателно преследвана. За педофили - смъртно наказване, отсече евродепутатът.

" Бъдете горди с позицията, която защитавате, обърна се той към присъстващите родители и цели фамилии, излезли да защитят обичайното семейство и оповестили се против антисемейните политики и развращаването на децата от най-ранна възраст. Тази позиция сега в Европа е малцинство, само че това не би трябвало да ни плаши ", предизвести Ангел Джамбазки. Да живее обичайното българско християнско семейство, да живее България, прикани евродепутатът от Вътрешна македонска революционна организация.

 Снимка: Българска телеграфна агенция

Участниците скандираха " Не желая в моя град да има гей церемониал ", " Върнете дъгата на децата ", " Мъж и жена е равно на деца ".

Шествието минаха по бул. " Витоша ", пред Министерския съвет и Народното събрание, с цел да бъде чут техния глас.

Протестно шествие и във Велико Търново

Шествието в отбрана на обичайното християнско семейство във Велико Търново затвори придвижването от паметника " Майка България " до Съдебната палата. Около 50 фамилии с децата си се оповестиха срещу " София прайд " на хората с друга полова ориентировка и настояха за отменяне на джендър идеологията.

Традиционното българско семейство се оказва, че не е обикновено, а от Европа идват нови тактики, в които децата са по-отделени от фамилията и родителите си, съобщи Красимира Станева от съдружие " Род Интернешънъл ", уредник на протестното шествие в града:

" Обикновените хора не са на мода, никой не е в наша отбрана, никой не ни поддържа, никой не ни оказва помощ. В момента на мода са другите, другите. Това нещо се насажда и в учебно заведение, децата считат, че това е съвременно, в фамилията не можем да го променим ".

Шествието мина без произшествия в центъра на града.

" Думата джендър на моето дете не мога да му обясня какво значи, желая да го науча какво е същинско семейство ", сподели майка.

" На фамилията не му е наред това, че се пробват да прокарат разнообразни идеологии, които са разнообразни от българската традиция ", добави различен участник в шествието.

" Като майка не съм съгласна с това да разделяме едно семейство и да твърдим, че там може да има нещо по-различно от мама и тате ", безапелационна беше друга майка.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР