Шестрактният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън каза, че

...
Шестрактният световен шампион във Формула 1 Люис Хамилтън каза, че
Коментари Харесай

Хамилтън обяви целите си за новия сезон

Шестрактният международен първенец във Формула 1 Люис Хамилтън сподели, че през този сезон ще се бори за постигането на две неща - спечелването на нова купа и установяването на обществено пълноправие и против расизма.
Пилотът на Мерцедес бе подложен на критика, че не се концентрира върху надпреварите, а отделя повече внимание на обществената си интензивност.
Според британеца, който пресече втори финалната линия в откриващото за сезона Гран при на Австрия в неделя, само че поради наказване от 5 секунди бе класиран на четвърта позиция, това не е по този начин и идеята, която поддържа, не пречи на представянето му на пистата.
" Не считам, че би трябвало да трансформирам нещо. Всички видяха, че се движа с положително движение в надпреварата. Не считам, че вниманието ми е разконцентрирано. Мога да се занимавам с двете неща по едно и също време - да се боря за равни прави и за международната купа ", сподели пред " Спийдуик " водачът.
Този уикенд следва вторият старт за сезона във Формула, който още веднъж ще бъде в Австрия за Голямата премия на провинция Щирия.

фото ЕПА/БГНЕС
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР