Шестото поколение на Opel Astra идва с шикозен дизайн, модерен

...
Шестото поколение на Opel Astra идва с шикозен дизайн, модерен
Коментари Харесай

Аксесоарите за Opel Astra - практични и красиви

Шестото потомство на Opel Astra идва с изящен дизайн, съвременен кокпит и за първи път като plug-in хибрид. Бестселърът в компактния клас може да бъде в допълнение надграден с персонализирани аксесоари. Репертоарът от аксесоари варира от стилни детайли до транспортни и носещи системи до решения за комфорт, съоръжение за сигурност и аксесоари за зареждане за plug-in хибридни водачи.

Ако желаете да сте мощни и без локални излъчвания на пътя, можете да изберете Plug-in хибриден вид на новия Opel Astra или Astra Sports Tourer, за които Opel има щепсел CEE 16 (3-фазен) за промишлени контакти, щепсел вид EF за битови контакти и щепсел вид 2 за публично зареждане в подобаваща чанта за предпазване.

За да подчертае образния образ и да го направи още по-индивидуален, Opel предлага голям брой декоративни детайли за моделите Astra. Например капаците на вътрешните и външните огледала могат да бъдат надградени в разнообразни цветове на купето до карбонов тип. Щипките за спици на колелата, които се оферират по желание в кардио алено, паметно жълто, кобалтово синьо или вулканично сиво, също притеглят вниманието към компактния модел от Рюселсхайм.

Различните решения FlexConnect обезпечават ред в купето. Те включват куки и закачалки, стойки за таблети или сгъваема маса. Така комфортно можете да гледате филми или да работите в „ офиса “ на втория ред. Приставките FlexConnect могат да бъдат гъвкаво прикрепени към главния носач, който е инсталиран на облегалките за глава на предните седалки, и още веднъж да бъдат отстранени с едно придвижване на китката.

Ако даже 516-е до 1634-е литра багажно пространство, с което комбито от компактния клас разполага според от разновидността, не ви е изцяло задоволително, Opel предлага избор от гъвкави транспортни и носещи системи за настрана превозване на спортно съоръжение и други сходни. Кутиите на покрива на Opel с аеродинамичен дизайн, багажниците за ски и сноуборд, както и багажниците за колела от Thule обезпечават в допълнение място за предпазване и спортното съоръжение може да се транспорти безвредно.

А в случай че желаете да вземете още повече багаж със себе си, можете да пътувате с ремарке - подобаващият теглич за ремарке с преносима сферична глава се предлага като аксесоар на Opel. В взаимозависимост от разновидността на Astra могат да бъдат теглени в допълнение до 1550 кг.

За комбито от компактния клас има и практична в няколко връзки тава за товарно поделение, в която могат да се съхраняват мръсни туристически обувки, мокри спортни екипи и доста други до момента в който багажното поделение остава чисто. В същото време таблата, която може да се употребява и от двете страни, обезпечава ред - покритието срещу плъзгане освен защищава от нечистотия и влага със постоянния си борд, само че и поддържа багажника спретнат.

Разделителната решетка на товарното поделение държи багажа или домашните любимци безвредно на мястото им в задното поделение. А с еластичната мрежа за багажното поделение предметите и багажът, които сте взели със себе си, са предпазени от плъзгане в багажното поделение и не се повреждат при внезапна спирачна маневра.

Допълнителните защитни фолиа на прага за товарене за Astra и Astra Sports Tourer предотвратяват грозни драскотини при товарене или разтоварване на обемисти предмети. Предлаганите калници, които са в комплект по два за предната и задница, също демонстрират какъв брой практични и красиви могат да бъдат. Те защищават боята от пръскаща тиня, камъни, песъчинки или сняг – и в това време слагат спомагателни образни акценти.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР