Шестото поколение на един от най-популярните кросоувъри в света Honda

...
Шестото поколение на един от най-популярните кросоувъри в света Honda
Коментари Харесай

Запознайте се с новата по-голяма и по-луксозна Honda CR-V

Шестото потомство на един от най-популярните кросоувъри в света Honda CR-V бе показан преди броени минути. Американската версия на SUV-то дебютира с по-големи размери, нов стайлинг и по-луксозни материали. Очакваме до края на годината или при започване на идната да забележим и европейската версия на известния модел, която ще се продава и в България.
`Запознайте

По-отношение на дизайна можем да забележим последните фешън трендове в автомобилната промишленост с огромна предна решетка с хромирана линия в горната част, свързваща тънките LED светлини. Те са с продълговата форма и припомнят на тези при последния Civic.
`Запознайте

Задните светлини са свързани отвесно със спойлера над багажника и не престават отвесно съвсем доникъде на задния похлупак. Страничната линия към този момент е с по-остри черти, до момента в който цялостната форма е една концепция по-кубична от тази при предшественика. По отношение на размерите, новото CR-V може да се похвали с по-голяма дължина, широчина и междуосие, което се отразява най-вече при багажника и мястото за пасажерите на втория ред седалки.
`Запознайте

В интериора откриваме настройка сходна на тази при HR-V с равно табло и 9-инчов екран в междинната му част. Пред лидера е ситуиран още един екран с диагонал от 7 инча, а пред него откриваме и освежен волан. Кросоувърът е запазил физическите бутони за климатроника, а под тях е ситуирана централната подпора с типичен скоростен лост за автоматизираната трансмисия и място за безжично зареждане за телефон.

В Съединени американски щати колата ще се предлага с 1.5-литров бензинов мотор със 190 конски сили, както и по-голям 2.0-литров мотор с 202 конски сили и хибридна технология. Тези мотори надали ще се оферират за европейската версия, където CR-V ще разчита само на хибридно задвживане.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР