Шестото поколение Bronco на Ford е разследвано от Националната администрация

...
Шестото поколение Bronco на Ford е разследвано от Националната администрация
Коментари Харесай

NHTSA разследва катастрофална повреда на двигателя в новия Ford Bronco

Шестото потомство Bronco на Ford е разследвано от Националната администрация за сигурност на придвижването по пътищата ( NHTSA ) поради известия за " пагубна щета на мотора ". Федералната организация написа, че е получила три петиции с искане за следствие на хипотетичния проблем.

Разследването произтича от петиции, в които се твърди, че някои модели Bronco, задвижвани от 2.7-литров EcoBoost V6 мотор, страдат от проблем, обвързван с клапановия механизъм, който се демонстрира като загуба на мощ при скорост на автомагистрала. Съобщава се, че стартирането на мотора е невероятно и заради това казусът се разказва като " пагубна щета на мотора ". Не се загатва тъкмо кой съставен елемент не работи.

`NHTSA

„ Тази петиция за недостатък е отворена, с цел да се оцени казуса и да се дефинира дали да се уважат или отхвърлят настояванията на пострадалите “, написа NHTSA на своя уеб страница. Това значи, че следствието все още не принуждава Ford да изтегли проблематичните коли с V6 мотори.

Форумът за запалянковци на модела Bronco6G документира случаи на повреди на мотора от началото на доставките на Bronco; все още те са 50 - всички от членове на общността, които персонално са се сблъскали с казуса, разказан в документите на NHTSA. Някои го разказват като развален клапан, проблем, който нормално поврежда цилиндъра и главата, а доста от засегнатите SUV-та са получили нов мотор. Ford сподели, че е наясно с казуса.

" Ние сме наясно с проблемите при избран брой мотори и сега учим аргументите. Ако някой клиент има проблеми, те ще бъдат покрити от петгодишната гаранция на автомобила ", споделя представител на " Синия овал ".

`NHTSA

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР