Шестото лятно попълнение на ЦСКА-София Мауридес ще направи дебют в

...
Шестото лятно попълнение на ЦСКА-София Мауридес ще направи дебют в
Коментари Харесай

Мауридес дебютира за червените срещу Локо

Шестото лятно попълнение на ЦСКА-София Мауридес ще направи дебют в първия турнирен кръг против Локомотив (Пловдив). Двубоят с пловдивчани ще е на 22 юли (неделя) от 20:45 часа на " Армията ". На този стадий още не е ясно дали Мауридес ще може да започва. Физически той е в добра форма, само че му липсва игрова процедура, защото не е взел участие в контрола за досегашния си отбор Беленензеш. Португалците въобще не са играли спаринг преди продажбата на Мауридес, само че нападателят е упражнявал десетина дни с тима.

Бразилският таран сега се готви на цялостни обороти и с " армейците ", като е впечатлил щаба с физическите си индикатори. Телосложението на нападателя е респектиращо, като той е висок 189 см и тежи 86 кг, само че в Португалия пишат, че дейностите му напълно не са тромави. Една от най-хубавите страни на Мауридес е във въздушните дуели, а разполага и със мощен завършващ удар за разлика от Фернандо Каранга, който извънредно рядко отправяше изстрели отвън наказателното поле. Новопривлеченият на " Армията " е със мощен ляв крайник, а много от головете му са с глава.
CSKA Sofia have confirmed the signing of Maurides.

The 24 year-old striker represented Belenenses in 45 league matches, scoring 14 goals. pic.twitter.com/L8NsjlOztf
— PT Football (@PTFootball_en) 14 юли 2018 година Мауридес няма по какъв начин да бъде картотекиран за реванша с Рига, защото клубовете нямат право да записват нови футболисти сред две срещи от един кръг. Единствената алтернатива е да се прави промна в групата. Ако ЦСКА-София се оправи с латвийците, то Мауридес ще е на линия за идната фаза, където противник ще е Адмира Вакер. Двубоите с австрийците по стратегия са на 26 юли в София и на 2 август.

" Тема Спорт " Първа лига 1 кръг, неделя 22 юли  ЦСКА-София 20:45  Локомотив (Пловдив)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР