Шестотин свободни работни места има в системата на частното образование

...
Шестотин свободни работни места има в системата на частното образование
Коментари Харесай

Учителските заплати в Румъния достигат до 1400 евро

Шестотин свободни работни места има в системата на частното обучение в Румъния, а предлаганите заплати доближават до 1400 евро чисто, оповестява уеб сайтът Зиаре. 

" Поради тази причина от ден на ден учители се насочват към този бранш . През последните години системата на частното обучение в страната набра скорост и търсенето на по-добри условия се е нараснало, както измежду родителите, по този начин и измежду учителския личен състав ”, означават от платформата за набиране на личен състав Бестджобс (Bestjobs).

За преподавател по немски език в Букурещ да вземем за пример се предлага заплата сред 1000 и 1400 евро нето месечно, а за преподавател по британски с сред една и три години преподавателски опит - 1300 евро. В Корбянка, на към 15 км от Букурещ, начален и предучилищен преподавател в акредитирано учебно заведение с класове от най-много 12 възпитаници може да получи  заплата сред 800 и 1300 евро на месец.

Най-голямо е търсенето и предлагането в огромните градове, като Букурещ изрично господства, следван от Клуж-Напока, Сибиу, Тимишоара и Яш.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР