Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен мол. Агресията

...
Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен мол. Агресията
Коментари Харесай

Момиче нападна своя връстничка в столичен мол

Шестокласничка скубе и блъска своя връстничка в столичен мол. Агресията е снимана от други деца, а клипът е публикуван в TikTok. Случката е отпреди дни, само че държанието на нападателката е нападателно от месеци насам, твърди Милан Генадиев, татко на потърпевшото момиче.

В учебно заведение доста пъти я е обиждала. При един от случаите са я блъскали в рейса. Принудили са я да слезе на една от спирките, където се качва по-големият й брат и в действителност той се е намесил и я е защитил, описа Генадиев.

Според Милан щерка му не е единствената ученичка, станала жертва на сходна експанзия.

Детето ми споделя, че в никакъв случай не е предизвикала момичето, разясни той.

Милан Генадиев подава устно недоволство пред управлението на 139-о главно учебно заведение в София. Оттам го твърдят, че ще вземат ограничения.

Моята заместничка сподели, че децата са разговаряли с педагогическия консултант. Психоложката също е влизала в часовете, сподели Румяна Дончева, шеф на 139 ОУ " Захарий Круша ".

Вербалната експанзия обаче не стопира. Шестокласничката продължава да звъни и наскърбява по-голямото момиче, споделя още Милан. А управлението на учебното заведение е потърсило и другата страна в разногласието.

Вчера се срещнах с майката на нападателката. Тя твърди, че процесът е двустранен - и двете деца са имали еднообразно нападателно държание една към друга. В началото е било вербално, разясни Дончева.

Още на 15 септември Педагогическият съвет ще реши какви ограничения да вземе по отношение на нападателната ученичка.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР