Шестнайсет от най-известните българки се обръщат към своето 16-годишно Аз

...
Шестнайсет от най-известните българки се обръщат към своето 16-годишно Аз
Коментари Харесай

Когато бях на 16, не знаех...

Шестнайсет от най-известните българки се обръщат към своето 16-годишно " Аз " и споделят какво са научили през годините във видеокампанията " Когато бях на 16 не знаех, ", оповестиха основателите от платформата за здравно и полово обучение Loveguide и Български фонд за дамите.

Във видеообръщението те описват на сегашните тийнейджъки по какъв начин са се чувствали самите те на 16 и ги стимулират да са по-уверени в себе си , да не се поддават на външен напън , да не стопират да учат и да следват фантазиите си .

Сред известните дами, които се включват в самодейността, са актрисите Весела Бабинова, Луиза Григорова, Силвия Петкова и Алиса Атанасова. От музикалната сцена вземат участие Прея, Михаела Филева, Мила Михова, Йоко, Петя Алекса, Маги Джанаварова, Нора Караиванова и Рут Колева. Съвети към младежите дават още синоптичката и модел Нора Шопова, стилната блогърка Ванина Ханджийска, известните в платформата за видеосподеляне YouTube Теодора Цончева и Християна Пенева от Айде.бг.

" Когато си във възрастта сред 14 и 18 години постоянно си комплициран, обезверен и не знаеш по какъв начин да се оправиш с провокациите в тийнейджърските години, а те надалеч не са малко, " споделят Николета Попкостадинова и Надя Здравкова от Loveguide, които организират часове по здравно и полово обучение в страната и се срещат с хиляди младежи от цяла България.

" В тези години не постоянно имаш другари, които да ти дадат скъп съвет, още по-малко го търсиш от родителите и учителите, а имаш толкоз доста въпроси. Тези, на които най-вече вярваш и се възхищаваш, са известните лицата, които са постигнали фантазиите си и несъмнено и ти искаш да си като тях. Затова взехме решение да съберем някои от най-популярните измежду българските младежи дами и да ги помолим да споделят какво биха споделили те на своето 16-годишно Аз ", изясняват основателите на акцията " Когато бях на 16 не знаех, ".

През целия месец март в обществените мрежи и онлайн каналите на Loveguide ще се въртят сниманите видеа с посланията на известните дами, като Надя и Николета се надяват в акцията да се включат и доста други, които също да опишат своята положителна история на днешните младежи.

" Тийнейджъри ни пишат всеки ден и ни задават всевъзможни въпроси, свързани с връзки, връзки, секс, какво да вършат или да не вършат с гаджето си, по какъв начин да имат повече убеденост или по какъв начин да се оправят с натиска на връстниците и средата си. Ще използваме препоръките на лицата, които те толкоз доста харесват, с цел да ги успокоим и вдъхновим да не се опасяват от грешките си, да не търсят непознатото утвърждение и да са спокойни, че раздялата с гаджето не е краят на света, както постоянно им се коства ", споделят още Николета и Надя.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР