Шесткратният световен шампион Рони О’Съливан се присъедини към отправянето на

...
Шесткратният световен шампион Рони О’Съливан се присъедини към отправянето на
Коментари Харесай

Рони О'Съливан с прочувствено изказване за Дон Диего


Шесткратният международен първенец Рони О’Съливан се причисли към отправянето на съболезнования и почести на кончината на именития аржентински футболист Диего Марадона.

“Завинаги ще бъде запомнен. Той беше въплъщение на рокендрола. Невероятен гений и необикновен човек. Забележителен, той беше обичан по метод, който припомня на любовта към Роберто Дуран - първенец на народа с стоманени ръце. Истинска спортна легенда.

Винаги съм казвал, че избирам по-кратък живот с невероятни триумфи, в сравнение с дълъг, само че сив живот. Светът беше в краката на Марадона, както беше с Майк Тайсън, Майкъл Джордан, Тайгър Уудс и Мохамед Али. Трябва да честваме страхотния му живот.

От към 200 милиарда хора, които са си идвали и отивали от този свят, евентуално единствено десетина спортисти са реализирали неща, които не сме считали за вероятни. Диего Марадона беше един от тях. Не единствено метода, по който играеше футбол, само че пристрастеността и страстта, които носеше. Нямаше по какъв начин да не те въвлече в силата, която зареждаше на футболното игрище, или пък да не те хипнотизира с играта си”, сподели Рони, който другояче стартира с 6:0 над Лео Фернандес присъединяване си в Шампионата на Обединеното кралство.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР