Шесткратният световен шампион Люис Хамилтън разкри в четвъртък, че водещите

...
Шесткратният световен шампион Люис Хамилтън разкри в четвъртък, че водещите
Коментари Харесай

Хамилтън очаква размествания за следващия сезон

Шесткратният международен първенец Люис Хамилтън разкри в четвъртък, че водещите водачи във Формула 1 са в договаряния с други тимове, които могат да доведат до разбърквания преди сезон 2021.

Четиримата най-добреплатени в спорта на високи скорости – Хамилтън (Мерцедес), Даниел Рикардо (Рено), четирикратният международен първенец Себастиян Фетел (Ферери) и Макс Верстапен (Ферари) имат контракти до края на 2020, като затова могат да се причислят като свободни сътрудници към нов тим през 2021.

Британецът съобщи, че по време на идната година „ би трябвало да забележим промени измежду водачите, доста неща се случват зад кулисите, всеки играч разисква избрани тимове “.

Той показа пред публицисти, че чака новите правила, които ще бъдат въведени през 2021, да подтикват измененията.

„ Ако се случи това, което те споделиха на хартия, мисля, че ще станем очевидци, може би, на най-хубавата епоха във Формула 1 от доста време насам. И аз желая да бъда част от нея “, съобщи към този момент шесткратният международен първенец.

Говорейки на конференция на Петронас, Хамилтън съобщи, че приветства опцията за борби на пистата с холандеца Верстапен, който беше избран тази седмица като „ Най-добрият водач във Формула 1 “ от двукратния първенец Фернандо Алонсо, и монегаскът Шарл Льоклер от Ферари. Хамилтън е на мнение, че и двамата са бъдещи първенци.

„ И двамата имат доста нападателен жанр на каране, което е ужасно. И, във връзка с това кой ще завоюва – е, да се надяваме, че ще съм още тук, с цел да се опитам да ги спра. Мисля, че Ферари има по-добрият късмет да обезпечи кола, която може да се бори за международната купа в близко бъдеще “, приключи той. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР