Шесткратният шампион в турнирите от Големия шлем Борис Бекер заяви,

...
Шесткратният шампион в турнирите от Големия шлем Борис Бекер заяви,
Коментари Харесай

Борис Бекер се притесни за кариерата на Наоми Осака

Шесткратният първенец в шампионатите от Големия шлем Борис Бекер съобщи, че кариерата на Наоми Осака може би е в заплаха поради психологичните ѝ проблеми. 23-годишната Осака се отдръпна от Откритото състезание на Франция в понеделник след спорните отзиви поради отхвърли ѝ да взе участие в медийни конференции след мачовете.

" Чух първия ѝ отговор преди няколко дни за този медиен протест, а това е нещо, което постоянно би трябвало да се приема съществено, изключително от толкоз млада жена ", сподели Бекер, който работи като анализатор за Eurosport.

" Тя не може да се оправя с натиска от медиите, откакто загуби мач, само че това се случва постоянно и по тази причина би трябвало да свикнете ", добави той.

" Ако тя не може да се оправи с медиите в Париж, тя не може да се оправи с медиите на " Уимбълдън " или Откритото състезание на Съединени американски щати. Така че усещам, че кариерата ѝ е в заплаха точно поради проблемите ѝ с психологичното здраве ", сподели още Бекер.

Световната номер 2 Осака съобщи, че ще отдели малко време от тениса, само че се надява да работи с управляващите в спорта, с цел да сътвори по-добра среда. В изказването си тя се базира на разпоредбите по отношение на медийните отговорности на играчите като съобщи, че в избрани елементи те са " остарели ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР