Шесткратният олимпийски шампион Райън Лохте спечели състезанието на 200 метра

...
Шесткратният олимпийски шампион Райън Лохте спечели състезанието на 200 метра
Коментари Харесай

Големият Райън Лохте се завърна победоносно

Шесткратният олимпийски първенец Райън Лохте завоюва надпреварата на 200 метра съчетано от Американския плувен шампионат в Пало Алто, Калифорния.

По този метод 35-годишният деец ознаменува с триумф завръщането си в басейна след пауза от 14 месеца. Времето му на финала е 1:57.36 мин. и му бе задоволително за 27-ма национална купа, с което даде поръчка за присъединяване на пета Олимпиада.

„ Беше доста по-лесно преди 10 година Имам още доста път да извървя до Токио 2020 ", съобщи Лохте.

Лохте получи 10-месечно наказване да не взе участие в надпревари след скандал на Олимпийските игри в Рио. Тогава той и негови съотборници си съчиниха история за това по какъв начин са били обрани в такси от въоръжен с револвер престъпник, само че охранителни камери опровергаха изказванията им и се оказа, че четиримата плувци в положение на мощно алкохолно замайване са сътворили скандал на бензиностанция.

В резултат Лохте бе отхвърлен от присъединяване в надпревари за 10 месеца, а съотборниците му - за по 4 месеца.

След като наказването му изтече, Лохте получи ново - този път за 14 месеца.

Американската антидопингова организация откри, че той си е инжектирал неразрешен за потребление витамин. Докато изтърпяваше тази глоба, той взе участие в риалити предаването Биг Брадър и се подложи на лекуване за алкохолици. /БГНЕС
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР