Шестият сезон на най-провокативното сръбско риалити шоу Задруга трупа сериозен

...
Шестият сезон на най-провокативното сръбско риалити шоу Задруга трупа сериозен
Коментари Харесай

Брутален бой в сръбския Биг Брадър! Арестуваха нашенец ВИДЕО

Шестият сезон на най-провокативното сръбско риалити шоу " Задруга " натрупа сериозен рейтинг.

Предаването, което припокрива концепцията на " Биг Брадър " е изключително известно в западната ни съседка. В " Задруга " е позволено съвсем всичко. Шоуто се излъчва по телевизия Pink, а фотосите му не престават 11 месеца. Наградата е единствено 50 хиляди $.

" Задруга " е мощно спорна продукция - постоянно в епизодите се случват произшествия, а феновете считат, че те не се базират на действителността. Повечето хора настояват, че ненавиждат това шоу, но в реалност има над 3 милиона души, които го наблюдават с голям интерес.

В " Задруга " всички участници живеят дружно в особено построена общественост, която е изолирана от външния свят. Състезателите се предлагат след гласоподаване (обикновено на седмична база), до момента в който остане единствено един и завоюва паричната премия. По време на престоя си в къщата те са следени непрестанно от телевизионни камери онлайн, както и от персонални аудио микрофони - както към този момент споменахме, предаването доста наподобява на " Биг Брадър ".

За първи път българин влезе в сръбското реалити. Става дума за Емил Каменов, който е на 41 години и е роден в Монтана. Женен е и има дребна дъщеричка. Участвал е в редица кино продукции както родни по този начин и холивудски. След " Къртицата " взе участие в " Българи на три морета ". Включа се и в сезон на " Вип Брадър ".

В един от последните епизоди на предаването бе предизвикан развълнуван спор, който ескалира. В един миг участникът Кристиян Голубович налетя на различен и стартира да го удря с юмруци в главата, а нашенецът Емил, несъмнено, не пропусна да се причисли.

На видео, публикувано в мрежата, се вижда по какъв начин двамата дружно налагат един от съквартирантите си в главата, а защитата не съумява да го избави. Останалите съквартиранти крещят и ги молят да спрат, ужасени от грозните подиуми.

След битка " Големият началник " взе незабавно решение и дисквалифицира двамата членове, показали физическо принуждение.

Сръбските медии оповестяват, че откакто са напуснали имението в Шимановци, Кристиян и Емил са пресрещнати от полицията, която незабавно. Органите на реда незабавно ги задържали.

След ареста българинът приказва пред сръбски портал и посочи, че съжалява, че въобще се е стигнало до упоменатия случай.

" Съжалявам, че разреших на някой да ме предизвика със редовно психическо мъчение ", съобщи Емил Каменов и благодари на продукцията за оказаното доверие да взе участие във формата.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР