Шестима мъже са задържани след сбиване в карловското село Певците.

...
Шестима мъже са задържани след сбиване в карловското село Певците.
Коментари Харесай

Ромско меле в Певците, трима в болница, шестима арестувани

Шестима мъже са арестувани след сборичкване в карловското село Певците. Он ОД на Министерство на вътрешните работи в Пловдив оповестиха, че сигналът е получен към 20 ч. нощес на тел. 112 и неотложно натам са ориентирани автопатрули на РУ-Карлово, а след това са изпратени и спомагателни екипи на пловдивския бранш „ Специализирани полицейски сили “. 

Свадата е зародила сред две враждуващи семейства, като някои от участниците били под влияние на алкохол. Трима мъже се настанени в болница с разнообразни пострадвания. Други шестима, измежду които и малолетно момче, са арестувани за 24 часа като обвинени за основатели на спора. 

Образувано е досъдебно произвеждане, известена е и районната прокуратура.

В същия ден служителите на реда са арестували и причинител на побой в Първомай. Това е станало след сборичкване сред двама мъже пред магазин в село Караджалово. Един от тях е получил междинна телесна щета, другият е бил задържган за 24-часа.

На сигнал за упражнено домашно принуждение се отзовали асеновградски служители на реда. Според предварителната информация, в село Козаново наследник е пребил майка си. Той  е отведен за едно денонощие в районното ръководство.

По обявата работи: Марин Данев
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР