Шести месец, шести шанс да бъдем щастливи, да направим онази

...
Шести месец, шести шанс да бъдем щастливи, да направим онази
Коментари Харесай

Юни, моля те, бъди незабравим!

Шести месец, шести късмет да бъдем щастливи, да създадем онази смяна, за която копнеем, да си тръгнем, да останем, да обикнем или пък да забравим.

Цифрата шест постоянно е носила със себе си особено значение. В учебно заведение ни убеждаваха, че това е най-високата оценка, която можем да получим. Хубаво, че по-късно разбрахме, че в живота няма отличници, а най-високата оценка надалеч не е шестицата, изписана прилежно в бележника.

 двойка лято обич жена Istock

Най-високата оценка е онази, която самичък даваш на себе си - както в моментите, в които си на върха, по този начин и в моментите, в които искаш да се свиеш на кълбо в леглото си и да не станеш от там с дни.

Кога преполовихме годината? Юни е тук, изпълнен с толкоз доста обещания - за лято, за красиви залези, за вечери на открито с бира в ръка и положителни другари, за откраднати целувки, нови любови, остарели тръпки, първо море за сезона, боси крайници и вяра за доста усмивки.

 двойка лято обич жена Istock

Здравей Юни, и апелирам те, бъди паметен! Защото си толкоз топъл, безоблачен и пристигаш с такава необятна детска усмивка, че ще бъде извънредно тъжно, в случай че ни разочароваш. Радвай ни, Юни, карай ни да се смеем до сълзи, опиянявай ни, танцувай с нас, чакай изгрева, целувай ни по раменете, покажи ни какво е смисъла на думата “Щастие ”.

Добре пристигнал, Юни! Чакахме те толкоз дълго...
 Месечен хороскоп за юни 2022  Месечен хороскоп за юни 2022  Месечен хороскоп за юни 2022  Месечен хороскоп за юни 2022
Прочетете още:
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР