Шест самолета от състава на 31-во изтребително крило на американските

...
Шест самолета от състава на 31-во изтребително крило на американските
Коментари Харесай

Американските екипажи на F-16 кацнаха на летище Граф Игнатиево

Шест самолета от състава на 31-во изтребително крило на американските Военновъздушни сили в Европа реализираха през днешния ден сполучливо пребазиране от авиобаза Авиано, Италия, в авиобаза Граф Игнатиево. Оттук те ще се включат в осъществяването на взаимни задания с участниците в летателната подготовка „ Тракийска пепелянка -2020 “.
Международната летателна подготовка „ Тракийска пепелянка - 2020 “ се организира от 14 до 25 септември в нашата страна. В взаимните полети са включени 11 вида авиационна техника от военновъздушните сили на Гърция, Канада, Румъния и Съединени американски щати. В тренировката вземат участие и три вида зенитно-ракетни комплекси от състава на Българската войска. Домакин на взаимната подготовка са българските. Участниците извършват необятен набор взаимни задания в българското въздушно пространство и оперират от 7 военни летища на териториите на България, Гърция и Румъния.
 Стотици милиони ще трябват за инфраструктура за новите F-16 Стотици милиони ще трябват за инфраструктура за новите F-16
300 млн. лева ще отидат за подготовка на инфраструктурата, която ще поеме обслужването на платените неотдавна 2.2 милиарда лева за 8 американс...
Целта е да бъдат усъвършенствани качествата на Военновъздушни сили за работа в съдружен формат и за гарантиране на стабилността и сигурността в един стратегически за Алианса район на Югоизточна Европа.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР