Шест препълнени колички с хранителни продукти за по-малко от два

...
Шест препълнени колички с хранителни продукти за по-малко от два
Коментари Харесай

Само за два часа Мая Манолова събра половин тон храна за възрастните хора

Шест претъпкани колички с хранителни артикули за по-малко от два часа събра самодейността „ Купи и сподели” в един от столичните магазини на БИЛЛА тази заран. Тя се организира под егидата на омбудмана Мая Манолова и е част от огромната акция на националния публичен бранител “Великден за всеки-дари празник на баба и дядо”, която за трета поредна година набира средства и храни за възрастните хора, които няма да получат надбавки върху пенсииите си за огромния християнски празник.

Днес Манолова и екипът й, дружно с доброволци от ръководената от нея институция и от Българския червен кръст, персонално пропагандира клиентите на комерсиалната верига да поддържат акцията "Купи и показа ", която започва през вчерашния ден в 13 града в цялата страна. В самодейността се включи и Бойко Сачански, шефът на БИЛЛА.

„ Възрастните хора на България имат потребност от нашата поддръжка като общество, като бизнес, като жители да подкрепим трапезата на бедстващ пенсионер за великденските празници “, съобщи омбудсманът по време на акцията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР