Шест нови дестинации от Варна до западноевропейски градове открива нискотарифната

...
Шест нови дестинации от Варна до западноевропейски градове открива нискотарифната
Коментари Харесай

Шест нови маршрута от Варна пуска Уиз еър

Шест нови дестинации от Варна до западноевропейски градове открива нискотарифната самолетна компания " Уиз еър " (Wizz Air), която във вторник изпраща първите си полети от крайморския български град до Копенхаген, Хамбург и Берлин, в сряда отлита самолетът за Ливърпул, а до Париж и Кьолн – на 18 юли. Така българската мрежа на превозвача към този момент включва 48 маршрута до 18 страни.

Билетите за новите направления от Варна са към този момент в продажба. До датската столица Копенхаген полетите ще са във вторник и сряда на цена от 77.99 лева в едната посока. В същите дни се лети и до берлинското летище " Шьонефелд " и до Хамбург на цена от 97.99 лева Толкова ще коства и еднопосочният билет до града на " Бийтълс " Ливърпул в понеделник, сряда и петък, само че от 16 септември ще отпадне полетът в сряда. В четвъртък и неделя ще се лети до Кьолн и до Париж също за 87.99 лева

Най-новите направления на превозвача са съвършеният избор както за лятна отмора, по този начин и за културен туризъм. Красивият пристанищен град Хамбург е вторият по величина град в Германия. Със своите многочислени водни пасажи и канали, градът неслучайно е прочут като " Венеция на Севера”. Кьолн е готическото украшение на Германия, където посетителите ще открият безпределно многообразие от културни обекти: от римски кули до готически църкви и десетки музеи. Немската столица Берлин стопира дъха със своите забележителности и трогателен нощен живот.

Френската столица Париж е обичана дестинация освен за романтиците. Ливърпул е един от най-интересните градове във Англия, прочут като град на футболните почитатели и родното място на " Бийтълс ". Със своите исторически пристанища и колоритни улици Копенхаген също е превъзходен избор за варненските пасажери.

" Сигурни сме, че нашите български клиенти ще харесат комфортния график на полетите ни, лесната система за онлайн резервации на wizzair.com и необятния избор от преференциални цени, разяснява Андраш Радо, управител Корпоративни връзки на " Уиз еър ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР