Шест години и половина лишаване от свобода, както и парично

...
Шест години и половина лишаване от свобода, както и парично
Коментари Харесай

Лейтенант си извади ``пистолета`` пред своя подчинена, осъдиха го на 6 г. затвор

Шест години и половина отнемане от независимост, както и парично обезщетение в размер на над 100 000 евро би трябвало да заплати лейтенант от Кралските военновъздушни сили на Испания постанови боен съд в иберийската страна.

Според данни от делото в интервала от октомври 2014 до март 2016 година висшият офицер, тогава лейтенант II сан, е показал ''неприлично държание, граничещо със полов тормоз'' по отношение на своя подчинена в случаите, когато двамата оставали уединено. По думите на съда той е употребявал вулгарни изрази към дамата от рода на: ''Виж по какъв начин ме възбуждаш'' и ''Ще ти хареса да го опиташ''.

В допълнение към причините към присъдата се показва още, че обвиненият неведнъж си е разрешавал да заплашва своята подчинена, в случай че тя не удовлетвори половите му стремежи, осведоми испанският всекидневник ''El Pais''.

В резултат от неприличните дейности на началника си, дамата е претърпяла посттравматичен стрес и сега посещава сеанси с психиатър и приема ''обилно количество'' медикаменти.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР