Шест екипа пловдивски огнеборци гасиха пожар в мебелен шоурум на

...
Шест екипа пловдивски огнеборци гасиха пожар в мебелен шоурум на
Коментари Харесай

Така изглежда изгорелият, още преди да отвори, нов мебелен магазин в Пловдив

Шест екипа пловдивски огнеборци гасиха пожар в мебелен шоурум на бул. " Санкт Петербург " нощес. Сигналът за случая е получен към 21.30 ч. Огънят е обхванал двуетажна сграда, цялостна с мебели, дивани и матраци, която е трябвало да отвори порти на първи юни.

При горенето на тапицерските материали, дунапрен и кожа, се отделя гъст пушек, който жителите на региона незабавно усетили. Горящите пространства се намират покрай други прилежащи здания и единствено бързата интервенция на огнеборците предотврати разпространяването на пламъците на втория етаж и към прилежащи здания.

Най-важното е, че няма потърпевши. Колегите действаха извънредно ловко и дейно в преодоляването на пожара, за което притежателите на обекта, пристигнали на място, изрекоха голяма признателност.

При гасенето на огъня, което продължи повече от два часа, участваха дежурни противопожарни екипи от регионите служби в регионалния град. Тепърва ще се откриват аргументите за случая, както и цената на нанесените вреди.

В същото време още два екипа огнеборци от Пловдив помагаха и на сътрудниците си в Пазарджик, където пламтя някогашна база за преработване на коли, оповестиха от пресцентъра на пожарната.

В прикачената изложба на Plovdiv24.bg можете да видите по какъв начин наподобява обстановката на място през днешния ден сутринта!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР