„Шепа хора концентрираха огромно богатство, а огромната част от хората

...
„Шепа хора концентрираха огромно богатство, а огромната част от хората
Коментари Харесай

Татяна Дончева: Смятам, че от 10 години ни управляват най-неграмотните и най-нахални хора

„ Шепа хора концентрираха голямо благосъстояние, а голямата част от хората имат дефицит на средства за обикновената прехрана ", съобщи в изявление за предаването „ Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия водачът на „ Движение 21 " Татяна Дончева.
„ Когато ти не можеш да си посрещнеш обикновените нужди, това може да провокира обществена гражданска война и постоянно това се е случвало ", добави тя. По думите й, промените на френския президент Макрон, които засегнаха голямата част от французите, може би са използвани в България, където „ нашият чип е по-слугински и по-сме склонни да изтърпим всевъзможни ограничения ".
„ Ние сме сериозни към нашите ръководещи. Аз считам, че от 10 години ни ръководят най-неграмотните и най-нахални хора и по тази причина България би трябвало да заплати цена. И българският народ би трябвало да заплати цена, тъй като това беше негов избор. Хората видяха в ГЕРБ себе си и взеха решение, че това ще им реши проблемите, тъй като някой като тях може да им помогне ", на мнение е Дончева. Тя счита, че българският народ е „ кьорав " от много от дълго време.
Алтернативата на ръководството не самовъзниква без никакви старания, счита Дончева. „ Трябва да се търси метод, по който да се усилят приходите на популацията ", съобщи тя. Според нея, водещ детайл в политиката би трябвало да е прагматизмът и желанието да се усъвършенства животът на хората, а не политическите пристрастия.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР