Шефовете на ЦСКА са на път да намерят заместник на

...
Шефовете на ЦСКА са на път да намерят заместник на
Коментари Харесай

Слагат французин на важен пост в ЦСКА

Шефовете на ЦСКА са на път да намерят заместител на Пауло Кардосо, който в последните две години ръководеше Академията на клуба. Договорът му с „ армейците “ изтича и няма да бъде възобновен, защото той не съумя да реализира предстоящите резултати.

Според „ Тема Спорт “, който се базира на меродавен източник от „ Българска войска, притежателите на клуба са решили да заложат на французина Робер Боавен, който дружно със сънародниците си Даниел Ролан и Бернар Тюрпен преди повече от 15 години сложиха началото на Академия Литекс.

Френският експерт е изобретател на звездата Оливие Жиру и основател на футболната методология за характерна подготовка " Боавен ". Той има повече от 40 години опит във футбола и построяването на гении.

Още от първите дни на Академия Литекс Боавен, който бе и първият неин шеф, и сътрудниците му вкараха методологията на към този момент одобрен модел - този на френския Оксер. Французинът бе сменен в Ловеч от холандеца Ян Деркс.

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев има вяра, че рокадата ще повлияе в позитивна тенденция на работата в школата, която в последните години бе в застой.

Привличането на французина Боавен за шеф на Академията ще е следващото доказателство, че шефовете на „ армейците “ са решили да залагат на чужденци за основни позиции в клуба.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР