Шефовете на Барселона са готови да направят изключително голяма чистка

...
Шефовете на Барселона са готови да направят изключително голяма чистка
Коментари Харесай

Барселона ще маха почти цял отбор играчи

Шефовете на Барселона са подготвени да създадат извънредно огромна чистка през лятото, твърди " The Mirror ". Почти цялостен тим играчи може да си тръгне от " Камп Ноу ". Клубът се намира в сериозна финансова рецесия, като разгласи отговорности в размер на 1,2 милиарда евро. Поради тази причина се чака сериозна ликвидация, като деветима футболисти ще бъдат извадени на сергията.

Балансиране на бюджета ще бъде главен приоритет за новото управление на каталунците. Това няма да е по никакъв начин лесна задача, като се има поради, че сега се водят договаряния за възобновяване на контракта на звездата на отбора Лионел Меси, който сигурно ще желае да преподпише при по-добри условия от тези, които има сега.

Така на " Камп Ноу " ще опитат да понижат разноските като намерят нови тимове на някои ненужни играчи и на такива, които не са първи избор на треньора Роналд Куман. Смята се, че следва разлъка с Мартин Брайтуейт, Самюел Юмтити, Миралем Пянич, Сержи Роберто, Жуниор Фирпо, Карлес Аленя и Матеус Фернандес. При положителни предложения клубът може да продаде и Усман Дембеле и Филипе Коутиньо.

В същото време селекцията за новия сезон ще бъде главно от свободни сътрудници, като към този момент се спрягат имената на Ерик Гарсия от Манчестър Сити и Жоржиньо Вайналдум от Ливърпул. Макар каталунците постоянно да са свързвани с интерес към Ерлинг Холанд, на този стадий неговото привличане наподобява изцяло невероятно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР