Шефката на Държавната комисия по хазарта информирала веднага прокуратурата за

...
Шефката на Държавната комисия по хазарта информирала веднага прокуратурата за
Коментари Харесай

Бившата шефка на ДФК Мария Филипова се разминала на косъм от изнасилване от Васил Божков

Шефката на Държавната комисия по хазарта уведомила незабавно прокуратурата за несполучливия опит за обезчестяване на Васил Божков и на процедура точно нейният сигнал ускорил акцията на държавното обвиняване против Черепа. Прокуратурата и Министерство на вътрешните работи влязоха в офисите на хазартния могул на 30 януари 2020 година Но няколко дни по-рано Божков офейкал от страната, предизвестен, че се готви задържането му.

 

Близки до претърпялата полов тормоз Мария Филипова признават, че след случката тя дълго време ходела на психоаналитик и след това поискала да напусне по свое предпочитание Държавната комисия по хазарта от боязън да не бъде ликвидирана от Васил Божков.

 

През последните години завесата за половия тормоз, оказван от Васил Божков над млади момичета, беше отчасти повдигната от някогашния му съучастник в „ Еврофутбол “ Цветомир Найденов – Цеката, който описа за десетки случаи с насилени от него млади девойки в нощни заведения и в офиса на „ НОВЕ Холдинг “ на ул. „ Московска “. Пиарката на ГЕРБ Севдалина Арнаудова също удостовери в разгара на абсурда към акцията против Васил Божков, че Черепа е опитал да я натисне полово, само че не жестоко, защото изпитвал опасения от нейния татко – някогашен почитан служител на реда.

 

Прокуратурата ще концентрира старания да убеди съда със събиране на годни доказателства и по друго закононарушение на Васил Божков – за подкупване на държавни чиновници. Цели 7 индивида от Държавната комисия по хазарта са дали показания пред прокурор Ангел Кънев по какъв начин са били

принуждавани да лишават лицензи на хазартни сдружения по заповед на Черепа в интервала 2014 - 2020 година Сред далите показания против Васил Божков са Анка Танкова, Тодор Марков, Людмил Марков, Валери Николов и Красимира Кузманова от Държавната комисия по хазарта.

Източник: Уикенд, crimesbg.com


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg