Шефът на попфолк гиганта “Пайнер Мюзик” инж. Митко Димитров пенсионира

...
Шефът на попфолк гиганта “Пайнер Мюзик” инж. Митко Димитров пенсионира
Коментари Харесай

Митко Пайнера Пенсионира Старите Си Звезди

Шефът на попфолк колоса “Пайнер Мюзик” инж. Митко Димитров пенсионира старите си звезди. След последните земетресения в компанията и вълната напускащи артисти, той е решил да работи коренно и да подреже крилцата на огромна част от изпълнителките като ги прати в насилствена пенсия.

За сметка на това той е решил да стартира още по-ударно новите си открития и за задачата ще ги показа на огромната сцена в Пловдив, където ще означи 18-я рожден ден на телевизия “Планета”.

От екипа на канала оповестиха, че на 3 декември, когато е огромният концерт на попфолк звездите, там ще бъдат показа най-свежите гласове, някои подписали контракти с Пайнера едвам в последните няколко месеца. За сметка на “динозаврите” като Анелия, Гергана, Преслава, които или са заети с други участия (включително зад граница), или имат персонални задължения, публиката ще радват новите попълнения Малката, Ариа, Данна, Ивета Костова и Радко Петков.

Пайнера дава опция и на любимеца си Галин персонално да промотира две девойки, чиито гласови благоприятни условия са го впечатлили – Лидия и Дессита.

“Сигурни сме, че в залата ще бъдат почитатели от разнообразни генерации – както връстниците на “Планета “, по този начин също по-малки и по-големи фенове, написа lupa.bg. За тези, които към момента не са навършили пълноправие подсещаме, че с цел да бъдат позволени до своите места в зала “Колодрума “, би трябвало да бъдат с компаньон и да носят със себе си попълнена декларация”, прецизират от музикалния канал.

Спектакълът “Планета на 18 “ ще събере на една сцена известни имена в българската музика и доста млади гении. Това към този момент е традиция, тъй като през годините навръх огромна сцена, дебют направиха Анелия, Гергана, Галена, Преслава, Цветелина Янева, Джулия, Галин, Фики, Денис Теофиков, Емрах и други, пишат още в известието си от “Планета” като доказателство за желанията на музикалния им отец – Митко Пайнера.

Цените за концерта са алегорични – най-евтиният билет е 5 лв. за правостоящите почитатели, а най-скъпият – до сцената, е 10 лв..
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР