Шефът на ПИМК - Илиян Филипов, даде специална пресконференция на

...
Шефът на ПИМК - Илиян Филипов, даде специална пресконференция на
Коментари Харесай

Ботев приема Левски на Колежа, но се появи проблем

Шефът на ПИМК - Илиян Филипов, даде специфична конференция на стадион „ Христо Ботев “, на която разгласи, че Ботев Пловдив сигурно ще одобри Левски на актуализирания си стадион. „ Канарчетата ” и „ сините ” се изправят един против различен в края на месец април.

„ Тази вечер завършваме СМР- тата, които са за стадий 1. Всички могат да бъдат спокойни за мача с Левски стадион " Христо Ботев " ще е подготвен до равнище efbet Лига. Предвижда се комисиите за въвеждане в употреба да са сред 12-18 апртил, от БФС увериха, че им трябват 24 часа “, стартира босът на ПИМК пред пловдивските медии.

„ Имам едно терзание, което желая да споделя. За обезпечаване на идващия финансов запас, който е за 2024 и 2025 година, който аз би трябвало да вложа. Казах на общината, че с цел да вложа тези пари тази година, аз би трябвало да финансирам това нещо. Аз би трябвало да имам банкова гаранция. Видяхте какво се случи да вземем за пример с Водната палата. Общинският съвет гласоподава, по-късно спря плана. В предлагането за сесията на 6 април не видях да има вписана банкова гаранция. Аз не мога да работя по този метод “, продължи Филипов.

„ Аз нямам връзки с комисии, аз имам контракт с Общината. Ако няма банкова гаранция, аз не мога да работя. Става въпрос за 17 млн. лева за цялостното довеждане докрай с козирка, фасада, в допълнение озвучаване и др “, сподели още той.

„ По Закон за устройство на територията стадиона има 10 година гаранция на стоманено- бетонна структура и 5 години за всички останали съоръжения. Дори сега работим по скай боксовете с цел да има доходи в клуба “.

„ От Общината споделят, че поради банковата гаранция има оскъпяване. В понеделник със зам. кмета Величко Родопски имаме среща с банка, която да направи доста добра цена, тъй като знаете общината е сигурец длъжник. Моите адвокати ми споделят, че това е единственият сигурен инструмент ”, приключи Филипов.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР