Шефът на ОД на МВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка.Решението е

...
Шефът на ОД на МВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка.Решението е
Коментари Харесай

Шефът на полицията в Бургас подаде оставка

 Шефът на ОД на МВР-Бургас Радослав Сотиров подаде оставка.

Решението е взето след среща сред премиера Бойко Борисов и вътрешния министър Младен Маринов. Сотиров съобщи, че ще поеме отговорност за случилото се.

Поводът е недопускането на едната група протестиращи - от " Демократична България ", на плажа в Росенец.

Тримата арестувани, които пробваха да пробият полицейския кордон по-рано през днешния ден там към този момент са освободени. Те са пуснати с предупредителни протоколи да не нарушават публичния ред.

 Поемам отговорността и си депозирам оставката, благодаря на всички чиновници на Министерство на вътрешните работи за достойното поведение. Това заяви пред публицисти ст. комисар Радослав Сотиров, съобщи " Фокус ".

Според него значимото е, че по време на днешния митинг в парк " Росенец " не се е достигнало до ранени.

" Преди малко министърът на вътрешните работи ми се обади и ми сподели, че дружно с премиера, са разисквани дейностите ни на място. Като началник на мероприятието и в качеството си на началник на ОДМВР - Бургас, ще поема тази отговорност като си депозирам оставката. Искам да благодаря на всички сътрудници, които извънредно професионално си свършиха работата - при тези температури се държаха мъжки и почтено ", съобщи ст. комисар Сотиров.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР