Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини,

...
Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който разпространява фалшиви новини,
Коментари Харесай

Иван Маджаров: Ако наблюдаваме само интензивните легла, няма да ограничим навреме Covid-19

Шефът на БЛС за Мангъров: Лекар, който популяризира подправени вести, не може да се назовава доктор
Ако следим интензивните кревати, няма да ограничим в точния момент Covid-19, уточни пред БТВ доктор Иван Маджаров, ръководител на УС на Български лекарски съюз /БЛС/ пред БТВ.

„ Националният проект е метод, ориентиран към стопанската система “, предизвести шефът на Лекарския съюз.

По думите му най-точна информация по кое време ще се запълнят интензивните кревати, дават кабинетите на персоналните лекари, тъй като сред 80 и 100 индивида посещават персоналните си лекари дневно. Затова и джипитата дават най-вече информация за разпространяването на инфекцията две седмици преди повишението на интензивните кревати в лечебните заведения.

„ Усеща се една тежка отмалялост, както измежду медици, по този начин измежду цялото общество. Най-доброто нещо е да се обединим към ограниченията. Всички ние като обособени членове на обществото би трябвало да съблюдаваме обикновени правила, с цел да прекосяваме през тези талази. Надявам се тази бърза вълна на Омикрон да завърши по-бързо от другите и да бъде заключителен край “, посочи ръководителят на БЛС. По думите му доцент Атанас Мангъров употребява псевдонаучни причини и не цитира научна информация.

„ Той изповядва тайни теории. Лекар, който популяризира подправени вести, не може да бъде наименуван доктор “, счита Маджаров. По мотив битият доктор в русенското Ново село, той изясни, че още през днешния ден ще опитата да се свърже с него.

„ Излезе информация, че причинителят е задържан. Не става въпрос за битов скандал, това е доктор и извършва отговорностите си. Ние призоваваме да се демонстрира схващане в обстановката “, прикани ръководителят на БЛС.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР