Шефът на Би Ти Ви Мартин Швелак изненадващо напуска медиата.

...
Шефът на Би Ти Ви Мартин Швелак изненадващо напуска медиата.
Коментари Харесай

Първо в Lupa.bg: Шефът на Би Ти Ви напусна мистериозно

Шефът на Би Ти Ви Мартин Швелак изненадващо напуща медиата. От идния вторник, 13 юни, той ще управлява чешкия CNN, който оперира под името " Prima News ". Това заяви уеб сайтът на самата осведомителна медия, която е водач в Прага - виж.

Новината бе посрещната с голяма изненада от чиновниците на Би Ти Ви през днешния ден, откри Lupa.bg. На процедура, никой от екипа не беше прочут за рокадата.Чао, беше ми прелестно!

Мартин Швелак застана отпред на цялата медийна група към най-голямата частна телевизия у нас през 2019 година, когато тя беше добита от милиардера Петр Келнер, който по-късно почина в загадъчна авиокатастрофа, откакто в това време закупи и втория джи-ес-ем оператор в България, сега прочут като " Йетел ".

Връщането на основния управител в родината му налива още масло в огъня на информациите, че Би Ти Ви трескаво се продава. Според слуховете, един от претендентите за нея е преследваната от закона в няколко страни, в това число у нас, в Съединени американски щати, Англия и други криптопирамида NEXO. Сделката обаче пропадна, защото желаната сума от над 1 милиард евро се стори прекомерно висока на босовете на
NEXO. Текат обаче и договаряния с различен вложител, научи Lupa.bg. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА
Последвай Новини 24/7 в Facebook Последвай Новини 24/7 в Google News
PromoMall.bg