Шефът на американския тим Хаас – Гюнтер Щайнер, потвърди, че

...
Шефът на американския тим Хаас – Гюнтер Щайнер, потвърди, че
Коментари Харесай

Пилотите искат да карат за нас, твърди босът на Хаас

Шефът на американския отбор Хаас – Гюнтер Щайнер, удостовери, че има топ-пилоти, които имат интерес да карат за дребния отбор. Хаас изпитва известни проблеми през четвъртия си сезон, откакто изказванието е, че главната причина са гумите на Пирели. По всичко проличава, че Ромен Грожан ще напусне тима след края на сезона, само че шефът Щайнер удостовери, че Хаас няма да има проблеми да откри заместител, на който и да било водач, защото тимът е прелъстителен.

„ Винаги срещаш компликации в моторните спортове, само че мисля, че нашите хора работят старателно и ще намерят точните решения”, показа Щайнер пред Ekstra Bladet.

„ Има доста водачи, които желаят да се състезават за нашия тим. Това значи, че не сме по никакъв начин слаби”.

Информациите са, че Естебан Окон или Нико Хюлкенберг биха се състезавали за тима, а Грожан оваканти мястото за сезон 2020.

Без да загатва имена, Щайнер разяснява: „ Пилотите идват и приказват с нас, тъй че сме по-живи от всеки път. Имаме да се оправим с няколко провокации, само че сме отбор, който израства, а тежките интервали спомагат това да стане още по-бързо. Сега са единствено договаряния, тъй че ще би трябвало да изчакаме малко”, приключи Гюнтер Щайнер.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР