Шефът на американската компания "Амазон" Джеф Безос отново оглави списъка

...
Шефът на американската компания "Амазон" Джеф Безос отново оглави списъка
Коментари Харесай

Джеф Безос отново оглави списъка на най-богатите хора в света

Шефът на американската компания "Амазон " Джеф Безос още веднъж оглави листата на най-богатите хора в света, откакто беше на второ място в продължение на три дни, като изостана от Бернар Арно, общоприет управител на френския консорциум LVMH (Louis Vuitton Moet Hennessy). Това заяви "Форбс ", представен от ТАСС.

Според него положението на Безос към този момент е 116,1 милиарда $ (от 17 януари насам то е повишено с 489 милиона $ заради растежа на акциите на "Амазон "), а Арно е изгубил 3,7 милиарда $ за същия интервал, като благосъстоянието му се прави оценка на 112,9 милиарда $. Според "Форбс " акциите на LVMH са паднали с 1,1% през днешния ден, заради експлоадирането на новия ковид в Китай, който ще се отрази отрицателно на туризма и извършването на покупки преди китайската Нова година.

Джеф Безос подари 690 хиляди $ за битка с пожарите в Австралия

На 16 декември 2019 година Арно за първи път оглави листата на най-богатите предприемачи на планетата. Богатството му за един ден набъбна с 1,8 милиарда $ до 109,6 милиарда $, което му разреши да изпревари Безос, чието положение по това време беше оценено на 109,5 милиарда $, отбелязва Нова телевизия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР