Шеф Таньо Шишков демонстрира лесни и вкусни за приготвяне сладоледени

...
Шеф Таньо Шишков демонстрира лесни и вкусни за приготвяне сладоледени
Коментари Харесай

Шеф Шишков сготви пред 17 хил. почитатели

Шеф Таньо Шишков показва лесни и вкусни за подготвяне сладоледени близалки във включване онлайн в страницата на Лидл България във Facebook.

Демонстрацията беше част от дванадесетото издание на най-големия празник на фамилията, спорта и здравословния метод на живот – Фамилатлон, обичайно проведен от Асоциация „ Родители “, като тази година изданието беше подкрепено от Лидл България.

Кулинарният специалист подготви предписания от първата кулинарна книга за деца на веригата „ Малки предписания от огромни готвачи “ и притегли интереса на хиляди фенове на здравословното хранене, нетърпеливи редом да подготвят вкусните ястия и с малчуганите в техните фамилии.

„ Вече дванадесет години поред Фамилатлон се трансформира в празник за родителите, които желаят да споделят повече моменти със своите деца. Въпреки ситуацията, в която се намираме, съм доста щастлива, че хиляди фамилии от цяла България съумяха да се включат. И през тази година ентусиазмът на децата и родителите беше голям и за следващ път както ние, такa и те се убедихме, че най-добре се учи посредством образци. “ показа Яна Алексиева, изпълнителен шеф на Асоциация „ Родители “.

„ Участието ни във Фамилатлон е част от партньорството ни с Асоциация „ Родители “ и дълготрайните ни старания да предоставяме разнообразни и забавни благоприятни условия на фамилиите да прекарват повече пълноценни мигове дружно. Като обществено виновна компания ние не стопираме да поддържаме и предизвикваме планове, които оказват помощ на фамилиите в грижата за техните деца. “, разяснява Елица Георгиева, началник „ Корпоративни връзки “ в Лидл България.

Тазгодишното издание на Фамилатлон се организира онлайн и продължи девет дни, от 27 юни до 5 юли, и събра хиляди дребни и огромни участници от цялата страна дружно за няколко дни, изпълнени с игри и занимания. За поредна година най-големият фамилен празник даде опция на родители, техните децата и родственици да отбележат по един занимателен и забавен метод Международния ден на фамилията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР