Шеф Силвена Роу изказа дълбокото си възмущение от това, което

...
Шеф Силвена Роу изказа дълбокото си възмущение от това, което
Коментари Харесай

Силвена Роу скочи на Ергенът: Майки, това ли искате да гледат вашите деца?

Шеф Силвена Роу изрече дълбокото си отвращение от това, което се демонстрира на екран и по-точно сантименталното риалити „ Ергенът “.

Ето както написа готвачката:

" Искам да приказвам за „ Ергенът “. Знам, че цяла България се вълнува. За мен особено, една стратегия, която се прави от българи и за България, не може да промотира мнения като „ ти си българско зло “.

Няма друга страна, да вземем за пример Америка да сте чули да си викат „ американско зло “ или в Турция „ турско зло “ или рускинята „ съветско зло “, само че в България всичко може. Моят проблем с „ Ергенът “ е следния: промотира пошлостта, вулгарността.

Пишете ми какво научихте от Ергена, дали научихте здравословно хранене, дали научихте здравословна душeвност, чудесни привички на държание, етикет, език или научихте циничност, обиди, принуждение, безочливост.

Съжалявам, само че в действителност България не е такава, ние имаме състрадание, просвета и прелестната Александра в действителност сподели какво значи една българка. Но за какво тази отговорност би трябвало да пада на плещите на една от участничките, за какво в този момент ще ѝ благодарим, несъмнено, че ѝ благодарим, само че за какво върху нея би трябвало да пада отговорността за избавяне на имиджа, на честа на България? Аз като жена бих желала отношението към дамите да е по-добро, а като мъж – Ергенът си знае, продуцентите знаят какво би трябвало да се направи.

Майки, желаете ли вашите деца да гледат това нещо, за какво не е показано в по-красива форма, без безсрамие, обиди, безочливост, подмолност и без кошмарната отрицателна душeвност. Българинът се връща изтощен от работа, пуска си тв приемника и какво гледа. Натоварва се с негативизъм, гняв, гняв, циничност. Това ли желаеме за нашето потомство, нашите деца. Искам да виждам по нашите малките екрани стратегии правени за нас – българите, не желая да слушам в никакъв случай към този момент някой, който споделя „ българско зло “ и това да се остави в ефир. Срам на срамотите скъпи хора! ", приключи прочувственото си послание началник Роу.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР