Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон

...
Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон
Коментари Харесай

Внучката на Грейс Кели откри дефилето на Шанел в Париж на кон

Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон днешното дефиле на " Шанел " на Седмицата на висшата мода в Париж, което приключи с отдаване на респект към умрелия предходната седмица френски артист Гаспар Юлиел, съобщи Франс прес.

В ритъма на тръс, а по-късно на галоп, дефилето стартира във краткотрайната изложбена зала Гран Пале в Париж, измежду мечтана конюнктура - дело на актуалния художник Ксавие Вейан, с детайли на конно игрище и мини-голф.

Посланик на " Шанел " и изявена състезателка по конен спорт, взела участие в няколко шампионата, Шарлот Казираги " потопи " дефилето във вселената на конете, скъпа на основателката на стилната къща Габриел " Коко " Шанел. Филм с Казираги, към момента на кон, придружаваше стилния церемониал.

След Шарлот Казираги по осеяния с пясък подиум се разходиха модели с двуцветни сиво-черни обувки с невисок ток, демонстрирайки необятни панталони на костюми, някои от които с прорези в профил, отвътре или на крачола. " Скованата " структура на якета от туид се балансира от лекотата на свободно падащи поли.

Вечерни рокли, украсени с пера, приканват към заиграване с контрасти и бистрота.

Бяло, екрю, бежово, бледорозово: меките цветове в сбирката дават отговор на естетиката на постановката в съзнателно приглушена светлина.

Булката, която обичайно дефилира в края на ревюто за висша мода, носи дълга, семпла бяла рокля и държи букет от сини цветя - в символ на респект към артиста Гаспар Юлиел.

Юлиел, който беше рекламно лице на парфюма " Bleu " на " Шанел ", умря предходната седмица на 37-годишна възраст след ски случай в Алпите.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР