Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон

...
Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон
Коментари Харесай

Принцеса на кон откри дефилето на Шанел в Париж

Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон днешното дефиле на " Шанел " на Седмицата на висшата мода в Париж, което приключи с отдаване на респект към умрелия предходната седмица френски артист Гаспар Юлиел, съобщи Франс прес.

В ритъма на тръс, а по-късно на галоп, дефилето стартира във краткотрайната изложбена зала Гран Пале в Париж, измежду мечтана конюнктура - дело на актуалния художник Ксавие Вейан, с детайли на конно игрище и мини-голф.

Посланик на " Шанел " и изявена състезателка по конен спорт, взела участие в няколко шампионата, Шарлот Казираги " потопи " дефилето във вселената на конете, скъпа на основателката на стилната къща Габриел " Коко " Ш



анел. Филм с Казираги, към момента на кон, придружаваше стилния церемониал.

След Шарлот Казираги по осеяния с пясък подиум се разходиха модели с двуцветни сиво-черни обувки с невисок ток, демонстрирайки необятни панталони на костюми, някои от които с прорези в профил, отвътре или на крачола. " Скованата " структура на якета от туид се балансира от лекотата на свободно падащи поли.

Вечерни рокли, украсени с пера, приканват към заиграване с контрасти и бистрота.

Бяло, екрю, бежово, бледорозово: меките цветове в сбирката дават отговор на естетиката на постановката в съзнателно приглушена светлина.



Булката, която обичайно дефилира в края на ревюто за висша мода, носи дълга, семпла бяла рокля и държи букет от сини цветя - в символ на респект към артиста Гаспар Юлиел.

Юлиел, който беше рекламно лице на парфюма " Bleu " на " Шанел ", умря предходната седмица на 37-годишна възраст след ски случай в Алпите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР